۲ آبان ۱۳۸۶، ۹:۳۳

مدیر دفتر توسعه وبلاگ دینی:

وبلاگ امروز به رسانه‌ تاثیرگذاری تبدیل شده است

وبلاگ امروز به رسانه‌ تاثیرگذاری تبدیل شده است

قم - خبرگزاری مهر: مدیر دفتر توسعه وبلاگ دینی گفت: وبلاگ امروز به رسانه‌ تاثیرگذاری تبدیل شده است که در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی حائز اهمیت است.

سید محمدرضا فخری در گفتگو با خبرنگار مهر در قم اظهار داشت: تعریف خاصی از وبلاگ دینی وجود دارد و منظور از فعالیت در چارچوب وبلاگ دینی، هر نوع فعالیتی است که گستره فعالیت ‌های دینی را در بر بگیرد و پیام‌های وبلاگ‌ های دینی باید به طور غیر مستقیم به مخاطب ارائه شود.

وی افزود: وبلاگ دینی آن است که با ابزار هنر قلم و گرافیک مناسب، بتواند آموزه‌ های دینی را منتقل کند و در این باره بدون شک جذابیت و بهره ‌گیری از آرایه‌ های هنری بسیار مهم است.

فخری خاطرنشان کرد: متاسفانه برنامه ریزی برای ساماندهی و مدیریت وبلاگ‌ها و حمایت از وبلاگ ‌نویسان وجود نداشته است که البته بخشی از این مسئله طبیعی است زیرا وبلاگ پدیده ای نوین است، اما بخش دیگر نیز به کوتاهی مسئولان باز می‌گردد.

وی یادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای عالی اطلاع رسانی و تا حدی نیز سازمان تبلیغات و دفتر تبلیغات اسلامی از جمله نهادهایی هستند که باید از این امر حمایت کنند.
فخری ادامه داد: در طول پنج سالی که وبلاگ فارسی شکل گرفته است، عمده فعالیت ‌های آن مربوط به بخش خصوصی بوده که متاسفانه نظارت چندانی هم بر روی محتوای آنها وجود نداشته است.
مدیر دفتر توسعه وبلاگ دینی بیان داشت: با تعریف بسیطی که از وبلاگ دینی و کار مطلوب آن ارائه می شود، باید هدف گذاری درست و منسجمی نیز در این زمینه وجود داشته باشد.

وی با بیان این که در ایران وبلاگ ‌ها در حد رسانه ‌های جمعی تاثیرگذار هستند، عنوان کرد: بیشتر خوانندگان وبلاگ ‌ها اقشار خاص و تاثیرگذار هستند و از سوی دیگر طیف نخبگان جامعه وبلاگ را می‌نویسند برهمین اساس تاثیرگذاری آن حائز اهمیت است.

فخری با اشاره به ‌بهره ‌برداری گروه‌ های منحرف از وبلاگ‌ ها جهت رسیدن به اهداف و مقاصد خود یادآور شد: هم اکنون وبلاگ بهترین و راحت ‌ترین ابزار برای ترویج بهائیت و فرقه‌ های صوفیه و دراویش شده است زیرا به لحاظ محتوایی و فنی کم هزینه ‌ترین و در دسترس ‌ترین رسانه است و نظارت و سخت ‌گیری چندانی نیز بر روی وبلاگ ها وجود ندارد.
وی با بیان این که وبلاگ‌ های ضد اخلاقی به فرهنگ ما ضربه وارد می‌کند، عنوان کرد: متاسفانه امروز ما شاهد هستیم که انواع و اقسام شبهات فکری و عقیدتی از طریق فضای اینترنت در سطح جامعه پراکنده می‌شود.

فخری تاکید کرد: بخشی از مشکلاتی که هم اکنون در این زمینه وجود دارد ممکن است با فیلترینگ رفع شود اما باید در کنار فرهنگ‌ سازی برای بحث فیلترینگ نیز قانون خوبی وجود داشته باشد.

مدیر دفتر توسعه وبلاگ دینی خواستار استفاده از سیاست‌های تشویقی برای نظارت و کنترل بر سایت‌ها و وبلاگ‌ها شد و گفت‌: در عرصه وبلاگ و فضای اینترنت کنترل و نظارت امر مشکلی است، زیرا همیشه فیلتر شکن های جدیدی وجود دارند بر همین اساس باید در این خصوص بیشتر بر روی بحث فرهنگ ‌سازی و کار اثباتی سرمایه‌ گذاری شود.

وی با بیان این که بودجه دفتر توسعه وبلاگ‌ دینی مستقل است، افزود: البته در راه‌ا ندازی اولیه این موسسه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه و نیز ستاد پاسخگویی به شبهات دینی کمک بسیاری کرده اند.
به گفته فخری تاکنون بیش از هزار و 200 نفر از طریق دفتر توسعه وبلاگ دینی آموزش دیده اند

کد خبر 573947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha